2012-03-16 03:02:05
Φωτογραφία για ΝΔ: «Άρχισε να τάζει ο Βενιζέλος»
Ανεβαίνουν οι προεκλογικοί τόνοι μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Μιχελάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν διαφέρει από τον κ. Παπανδρέου».

Αφορμή για την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν μια χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο Ευ. Βενιζέλος για την μοναδική υπόσχεση που έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. «Ακούω τη ΝΔ που λέει εμείς δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε τα πολυτεκνικά επιδόματα και να αναπληρώσουμε τις συντάξεις μέχρι 700 ευρώ. Το βρίσκω τραγικά λίγο αυτό. Γιατί μόνο αυτό; Εγώ έχω πονέσει και έχω λυπηθεί, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για πολλές άλλες περικοπές. Και όλες πρέπει να αποκατασταθούν» υποστήριξε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απάντησε λέγοντας πως ο Ευ. Βενιζέλος ακολουθεί την πεπατημένη του Γ. Παπανδρέου και πριν εκλεγεί ακόμα πρόεδρος άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις.

«Πραγματικά, πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος από το “λεφτά υπάρχουν”του κ. Παπανδρέου; Προτού καν αναδειχθεί και επίσημα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα, υποσχόμενος αποκατάσταση όλων των αδικιών που έκαναν, για δύο χρόνια, ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Παπανδρέου» δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ