2012-07-22 03:05:14
Φωτογραφία για Καυτά σορτσάκια ή μίνι φούστες; Τι τραβάει περισσότερο τους άντρες;
Τα τελευταία χρόνια τα καυτά κοντά γυναικεία σορτσάκια είναι στη μόδα. Από την άλλη πλευρά, οι μίνι φούστες έχουν καταφέρει να θεωρούνται ως ένα σέξι γυναικείο ρούχο εδώ και αρκετά χρόνια. Αλήθεια όμως, πώς βλέπουν οι άντρες μια γυναίκα με κοντό σορτσάκι και πώς μια γυναίκα που φοράει μίνι φούστα; Ποιο από τα δύο είναι πιο σέξι; Εμείς στο Blog Δυναμική γυναίκα έχουμε την απάντηση. Ας δούμε λοιπόν τα πλεονεκτήματα του κάθε ρούχου.

φώτο από:kretyen

Καυτά γυναικεία σορτσάκια

Τα καυτά γυναικεία σορτσάκια φοριούνται σε πιο "καθημερινές καταστάσεις" από τις μίνι φούστες. Πρόκειται για ένα ρούχο που αναδεικνύει τα πόδια της γυναίκας. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με μια φούστα μίνι ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα σορτσάκια έχουν είναι λίγο πιο αποτελεσματικά στο να αναδείξουν τα σέξι πόδια μιας ωραίας γυναίκας. Άλλο ένα πλεονέκτημα που έχουν τα σορτσάκια είναι ότι είναι πιο άνετα από τις μίνι φούστες
. Όταν λέμε πιο άνετα εννοούμε ότι παρέχουν περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις. Επίσης, τα κοντά γυναικεία σορτσάκια μπορούν να αναδείξουν και τους γλουτούς και τα οπίσθια μιας γυναίκας. Τα αντρικά βλέμματα ακολουθούν το σορτσάκι χωρίς να το χάνουν ούτε λεπτό καθώς η γυναίκα διασχίζει το νυχτερινό μαγαζί που θα περάσει το βράδυ της. Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα σορτσάκια σε σχέση με τις μίνι φούστες έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

Είναι πιο "καθημερινά" ρούχαΑναδεικνύουν περισσότερο τα πόδια, τους γλουτούς και τα οπίσθιαΠαρέχουν μεγαλύτερη ευκινησίαΜαγνητίζουν τα βλέμματα των αντρών 

φώτο από:Dave84 - rsvpΜίνι φούστες

Οι μίνι φούστες είναι ένα διαχρονικό σέξι φόρεμα. Επίσης τονίζει περισσότερο την θηλυκότητα της γυναίκας. Μια μίνι φούστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι διεγείρει περισσότερο την φαντασία των αντρών σε σχέση με ένα καυτό σορτσάκι. Είναι ένα ρούχο που προκαλεί αρκετά και κάνει την γυναίκα να αισθάνεται πιο επιθυμητή αφού οι άντρες όπως είναι γνωστό θα μπορούσαν να κάνουν πολλά "για μία φούστα". Γενικά, οι μίνι φούστες σε σχέση με τα σορτσάκια έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

Είναι ελαφρώς πιο σέξι (όχι πάντα)Τονίζουν περισσότερο τη θηλυκότηταΔιεγείρουν περισσότερο τη φαντασία των αντρώνΠροκαλούν και υπόσχονται περισσότερα ....πηγή:

http://dynamikhgynaika.blogspot.com/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ