2012-07-22 12:01:57
Φωτογραφία για Η πισίνα που είναι...ποτίστρα για τα ζώα!
Είσαι τρόφιμος του ψυχιατρείου των Φυλακών του Κορυδαλλού; Τότε μπορείς να απολαμβάνεις τα ψητά στο μπάρμπεκιου και να ρίχνεις τις βουτιές σου στην πισίνα που έχει φτιαχτεί. Εχεις και ιδιωτική φρουρά μην τυχόν σε πειράξει κανείς. Δωρεάν φαγητό, στέγη, πισίνα,φρουρά, κανέναν φόρο ή υποχρέωση προς το κράτος, θεωρείσαι ήδη κακός και τρελός...Μια χαρά, δηλαδή για τις σημερινές δύσκολες εποχές των αυτοκτονιών Οπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" στον προαύλιο χωρό του ψυχιατρείου των φυλακών γίνονται εργασίες...Η "γούρνα" (ή ποτίστρα) είναι 4 επι 8 μέτρα και έχει τρία επίπεδα βάθους. Το ρηχό που είναι στο ενα μέτρο, το μεσαίο στο ενάμιση μέτρο και για τους κολυμβηταράδες στα δυο μέρα.

Η πισίνα έχει και νυχτερινό φωτισμό για νυχτερινές βουτιές - τροφίμων και δεσμοφυλάκων(μέσα στο καυτό καμίνι της Δυτικής Αθήνας).

ενώ για την ανακύκλωση του νερού έχει φτιαχτεί και ένας μικρός καταρράκτης υπερχείλισης, με το νερό να διασχίζει το πετρόχτιστο ποταμάκι για να καταλήξει σε λιμνούλα! Το νερό βέβαια - και σωστά - πρέπει να ανακυκλώνεται γι αυτό και υπάρχει η σχετική πρόβλεψη.


Δίπλα στην πισινα υπάρχει και "ψησταριά" «με καμινάδα που ξεπερνάει το ύψος του φράχτη των φυλακών»! Σύμφωνα με την εφημερίδα για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού έργου απασχολήθηκαν 20 κρατούμενοι και το κόστους του πρέπει να κυμάνθηκε από 25.000 έως 35.000 ευρώ.

Τι είπε η διοίκηση όταν ρωτήθηκε για την πισίνα; «Αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς πισίνα, είναι... ποτίστρα για τα ζώα που φιλοξενούνται στο πίσω μέρος του ιδρύματος».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ