2012-07-22 13:08:44
Φωτογραφία για Τέλος η Βασιλεία Μοσχονά από τον ΑΝΤ1!
Όλο το παρασκήνιο μόνο στο planet-greece

Μόλις ένας χρόνο άντεξε στην ηλεκτρική καρέκλα της διεύθυνσης προσωπικού η Βασιλεία Μοσχονά, η οποία τελικά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 Μόλις πριν από ένα χρόνο, εγκαινίασε την παρουσία της στον Όμιλο με την ανακοίνωση του πρώτου κύματος περικοπών στους μισθούς (κυρίως) των χαμηλά αμοιβόμενων δημοσιογράφων.

Τότε, η διοίκηση του Ομίλου, με σχετικό δελτίο τύπου εκθείαζε την πρόσληψη της κυρίας Μοσχονά, με τον Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Alexander Holland να δηλώνει, τότε χαρκατηριστικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τη Βασίλεια Μοσχονά στην ομάδα μας. Είναι επαγγελματίας με πολύτιμη εμπειρία και εξαιρετικές ικανότητες και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση του οράματός μας αναβαθμίζοντας περαιτέρω τη διαχείριση και την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου».

Ποια είναι

Η Βασίλεια Μοσχονά πριν την σύντομη πορεία της στον ΑΝΤ1 κατείχε της θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στο Praktiker, όπου ήταν υπεύθυνη για 1700 εργαζομένους στην Ελλάδα και την Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της, η εταιρία βραβεύτηκε ως ο «καλύτερος χώρος εργασίας» στον τομέα της λιανικής πώλησης από το Great Place to Work Institute.

Στο παρελθόν η Βασίλεια Μοσχονά διετέλεσε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Λιανικής Τραπεζικής του Δικτύου Καταστημάτων EFG Eurobank Ergasias, ενώ προηγουμένως ήταν Διευθύντρια Επιλογής και Τοποθέτησης Στελεχών στην ίδια εταιρία, αποσπώντας βραβείο από την KPMG για τις κορυφαίες μεθόδους της. Παλαιότερα είχε διατελέσει, μεταξύ άλλων, HR Manager στη Vodafone.

Το τέλος

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένς πληροφορίες του planet-greece η Βασιλεία Μοσχονά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αρκετές συγκρούσεις με στελέχη του Ομίλου με κύριο αντικείμενο τις περικοπές. Δικής της έμπνευσης ήταν το σύστημα της συνεχούς αξιολόγησης των υπαλλήλων του σταθμού, με ειδικό βαθμολόγιο που θα άναβε το πράσινο φως σε όσους δεν απέδιδαν τα αναμενόμενα. 

Η αλήθεια είναι ότι αξιολογούσε την δημοσιογραφική δουλειά με κριτήρια... Practiker! Δεν μπορούσε να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ ενός ρεπόρτερ, ενός παραγωγού και μιας... γραμματέως!

Η ειρωνία, όσο κι αν η ίδια επέμενε στη μείωση των μηνιαίων αποδοχών των εργαζόμενων (κι ιδιαίτερα των δημοσιογράφων) του σταθμού, όταν της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να μειωθούν κι οι δικές της αποδοχές, προτίμησε τον δρόμο της αποχώρησης!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ