2012-07-22 16:54:09
Φωτογραφία για Αναγνώστης εκφράζει την άποψή του για τον Σαμαρά
Δεν κόβει τίποτα η εγχώρια τρόικα στα σώματα ασφαλείας και τους δικαστικούς γιατί μ αυτούς σκοπεύει να... κυβερνήσει και ο Σαμαράς, όπως και ο Παπανδρέου. Αντίθετα φορτώνει φόρους σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, υπαλλήλους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα κλπ.

Εδώ και πολλά χρόνια διέλυσαν όλη την παραγωγική δραστηριότητα της χώρας, δανείζονταν και δανείζονται προκειμένου να συντηρούν το κομματικό καθεστώς και να εξασφαλίζουν την επανεκλογή και παραμονή τους και τα δωράκια της Siemens.

Δεν τους ενδιαφέρει αν ένα και πλέον εκατομμύριο Ελλήνων έχασε την εργασία του τα τελευταία χρόνια. Δεν ενδιαφέρονται για τους νέους που μεταναστεύουν.

Υποκρίνεται ο Σαμαράς λέγοντας ότι το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ιερό για εσάς κύριε Σαμαρά είναι το συμφέρον του επιχειρηματία της χαλυβουργικής, των εργολάβων που εισπράττουν τα διόδια και των διαπλεκόμενων media που σας βοήθησαν να εκλεγείτε με τους στρατευμένους δημοσιογράφους.


Κάτι άλλο το οποίο φάνηκε από την επέμβαση των ΜΑΤ στη χαλυβουργική είναι η στενή σχέση της εκτελεστικής με την δικαστική εξουσία. Δηλαδή τόσο καιρό ο εισαγγελέας παραβίαζε το νόμο και με την παρότρυνση του Σαμαρά τον εφήρμοσε;.

Ο αρχισυνδικαλιστής των δικαστικών έγινε βουλευτής στο επικρατείας της Ν.Δ και υφυπουργός. Πως να εμπιστεύεται ο πολίτης την δικαιοσύνη; Αλλά πως θα εμπιστευθούν την Ελληνική δικαιοσύνη μεγάλες ξένες επιχειρήσεις αν γνωρίζουν τις στενές αμαρτωλές σχέσεις της με τον εκάστοτε Πρωθυπουργό;.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ