2012-07-25 15:45:08
Φωτογραφία για «ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ» ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα φύγει για το Έρμελο της Ολλανδίας στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 5 Αυγούστου, για να πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι ερυθρόλευκοι θα «πετάξουν» για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα πάνε οδικώς στο Έρμελο, αφού δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για το Άμστερνταμ.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να γνωρίσει ακόμα περισσότερο την ομάδα και τους παίκτες του και να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα. Άλλωστε το βαρύ πρόγραμμα μόνο καλό μπορεί να κάνει στους ερυθρόλευκους, καθώς θα έχουν βρει κάποιον ρυθμό και όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι με τη Βίλεμ στις 4 Αυγούστου και αυτό θα είναι το μοναδικό που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους, αφού δεν πρόκειται να κλείσει κάποιο άλλο.

Τρεις ημέρες αργότερα άλλωστε και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, θα αγωνισθεί με την ισπανική Μάλαγα στο "Γ. Καραϊσκάκης" μπροστά στον κόσμο του, σε άλλο ένα «δυνατό» παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ