2012-07-25 16:13:33
Φωτογραφία για Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους!
Μεγάλη επιστροφή στη Βαρκελώνη για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο 36χρονος Λιθουανός αφήνει την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό επιστρέφοντας στη Μπάρτσα μετά από εννιά χρόνια.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα μετά από εννιά στη Βαρκελώνη και για μια σεζόν θα (ξανα)φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων ο Γιασικεβίτσιους υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα για ανανέωση ενός ακόμη

Ειδικά που επιστρέφει σε μια πόλη και μια ομάδα την οποία λατρεύει. Στη Βαρκελώνη, ο Γιασικεβίτσιους έμεινε 3 χρόνια (2000-03) και μαζί της κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας το 2003 (τον πρώτο της καριέρας του, ακολούθησαν οι υπόλοιποι με Μακάμπι και Παναθηναϊκό), σε μια χρονιά όπου είχε 13.4π και 3.2 ασίστ και ήταν συμπαίκτης του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Με τη Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους πήρε ακόμη δυο πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα Ισπανίας. Η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό έρχεται μετά από τέσσερα χρόνια (2007-10 και 2011-12). Με τους "πράσινους" κατέκτησε ένα ακόμη τρόπαιο Ευρωλίγκας (2009) κι ακόμη 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ