2012-07-25 18:58:28
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Δεν θα συνεχίσουν μαζί η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και η Σταυρούλα Αντωνάκου την επόμενη χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την Τετάρτη στην αρχηγό τους ότι η συνεργασία τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί, λόγω της απόφασης να μειώσουν το μπάτζετ και να συνεχίσουν με νεαρές αθλήτριες.

Η διεθνής περιφερειακός και παγκόσμια πρωταθλήτρια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τις συμπαίκτριές της και τόνισε ότι οι στιγμές που έζησε στο Λιμάνι είναι πολύτιμες.

Αναλυτικά:

«Ένας κύκλος της αθλητικής μου ζωής σήμερα έκλεισε, μετά από δύο πρωταθλήματα και τέσσερα φάιναλ φορ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μου ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι τελείωσε η συνεργασία μας, λόγω της μεγάλης μείωσης του μπάτζετ της ομάδας για φέτος και της απόφασης του προπονητή να συνεχίσει με αλλαγές στην ομάδα και με νεαρές αθλήτριες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την συμπαράστασή του. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις συμπαίκτριές μου γιατί ήμασταν μία οικογένεια και μία υπέροχη ομάδα. Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω οι στιγμές που έζησα στον Ολυμπιακό είναι πολύτιμες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ