2012-07-26 19:37:24
Φωτογραφία για «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ»
Ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία από το «Γ. Καραϊσκάκης», βρίσκεται μεταξύ έξι ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Σήμερα οι Πορτογαλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι η Μονακό του Κλάουντιο Ρανιέρι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό μέσο. Η γαλλική ομάδα θέλει έναν μέσο με επιθετικές αρετές και ο Ιταλός προπονητής της έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπελούτσι. Ο Ρανιέρι είναι θαυμαστής του πρώην παίκτη των Νιούελς Ολντ Μπόις, Ρίβερ Πλέιτ, Ολυμπιακού, Πόρτο, Τζένοα, ωστόσο, τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ που ζητούν οι «δράκοι» για την απελευθέρωσή του θεωρούνται πολλά.

Αυτός ο δισταγμός αναγκάζει και τον μάνατζερ του παίκτη, Αλμπέρτο Μέο, να πάει εσπευσμένα στο Πόρτο προκειμένου να βρει λύση, καθώς ο Μπελούτσι προπονείται μόνος του, αφού δεν υπολογίζεται από τον μάνατζερ των Πορτίστας, Βίτορ Περέιρα.


Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του στην Πορτογαλία, δημοσιογράφοι της χώρας επικοινώνησαν με τον Μέο, ο οποίος τους είπε (και παρουσιάζεται στα σημερινά ρεπορτάζ των εφημερίδων) πως «για τον Μπελούτσι ενδιαφέρονται η Μονακό, η Φιορεντίνα, η Ρόμα, η Ρίβερ Πλέιτ, η Ιντερ, η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός».

Τα λεφτά που ζητάει η Πόρτο δεν... "παίζουν". Ο Μπελούτσι είναι ένας παίκτης που αρέσει σε κάποιους στην ομάδα, αλλά όχι σε όλους. Με τη μορφή δανεισμού, θα μπορούσε να αποκτηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση το ποσό με τις εμφανίσεις που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, δεν συμβαδίζει. Έτσι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική. Από τη στιγμή, όμως, που ο Μέο βάζει στο παιχνίδι τους ερυθρόλευκους, όλα μπορεί να παραμένουν ανοικτά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Ξανθιά ή Μελαχρινή;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Ξανθιά ή Μελαχρινή;
Happy Birthday Song
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Happy Birthday Song
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ