2012-07-30 10:58:06
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ ΚΑΙ ΛΟ «ΚΑΛΟΥΝ»... ΝΤΟΡΣΕΪ!
Την περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται να… αναλάβουν οι Έισι Λο και Κάιλ Χάινς, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Οι δύο Αμερικανοί του Θρύλου εξέφρασαν την προθυμία να επικοινωνήσουν με τον συμπατριώτη τους με σκοπό να τον πείσουν να φορά -όπως εκείνοι- τα ερυθρόλευκα και την ερχόμενη σεζόν.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας των σέντερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο δεν έχει… απαντήσει στην πρόταση των ανθρώπων του Ολυμπιακού από την μέρα που πήγε στις ΗΠΑ, ψάχνοντας για ένα συμβόλαιο στο NBA. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ρόλο του διαπραγματευτή αναμένεται να αναλάβουν οι Λο και Χάινς, οι οποίοι έχουν επεκτείνει ήδη τη συνεργασία τους με τους ερυθρόλευκους, γι' αυτό θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον συμπατριώτη τους με σκοπό να τον πείσουν να παραμείνει στο Λιμάνι.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας από Δευτέρα (30/7) θα συνεχίσει να ψάχνει παίκτες για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, παρόλο που ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι στο νούμερο «1» της σχετικής λίστας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πάντα την απάντηση του Αμερικανού, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να… κρεμαστούν σε αυτή τη θέση εάν καθυστερήσουν αρκετά. Το σίγουρο είναι πως οι επιλογές στους «ψηλούς» δεν είναι πολλές και ο χρόνος περνάει…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ