2012-07-30 11:30:06
Φωτογραφία για Κρις Άντερσεν για τους «αιώνιους»!
Το «μπαμ» με την απόκτηση του Κρις Άντερσεν είναι πιθανό να κάνει ένας από τους «αιώνιους», με τον «Birdman» να έχει προταθεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και να εξετάζεται σοβαρά!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν για σέντερ, με τον πρώτο να περιμένει την οριστική απάντηση του Τζόι Ντόρσεϊ και τον δεύτερο να αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στους «αιώνιους», σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, προτάθηκε ο Κρις Άντερσεν που έμεινε ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς, με την περίπτωση του να εξετάζεται σοβαρά.

Ιδιαίτερα από τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα τους είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ, όσο όμως ο Αμερικανός σέντερ δεν απαντάει, είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις.

Για να αποκτήσει κάποιος, ωστόσο, τον Κρις Άντερσεν, πρέπει ομολογουμένως να το σκεφτεί πολύ καλά
. Ο Αμερικανός δεν είναι και το... καλύτερο παιδί και αυτό δεν είναι το συμπέρασμα από τα άπειρα τατουάζ με τα οποία έχει γεμίσει το κορμί του. Ο «birdman» (αυτό είναι το παρατσούκλι του γιατί σε κάθε τάπα ή κάρφωμα πανηγυρίζει κουνώντας τα χέρια του σαν πουλί) πριν από 7 χρόνια βρέθηκε να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί για δύο σεζόν από το ΝΒΑ! Την περασμένη σεζόν το όνομα του ενεπλάκη σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και γενικά δεν είναι και ο πιο ομαλός χαρακτήρας.

Ο Άντερσεν όμως είναι ένας αρκετά καλός παίκτης και σίγουρα σε μια ευρωπαϊκή ομάδα θα μπορεί να προσφέρει πολλά. Φέτος έπαιξε με τους Νάγκετς και σε 32 παιχνίδια μέτρησε 5.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.4 κατά μέσο όρο, με τον Αμερικανό να έχει έφεση στα ριμπάουντ και να είναι πολύ καλός αμυντικός, χαρακτηριστικά δηλαδή που έχει ο Ντόρσεϊ και ψάχνει ο Ολυμπίακός. Η ομάδα από το Ντένβερ ωστόσο προτίμησε να μην του δώσει τα 9 εκατ. δολάρια που θα έπρεπε να εισπράξει για τα επόμενα δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να τον αφήσει ελεύθερος κάνοντας χρήση της αμνηστίας.

Ο Άντερσεν από την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφορεί... ελεύθερος και σίγουρα αποτελεί εξαιρετική λύση αγωνιστικά για τους «αιώνιους». Ο ίδιος όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να έρθει στην Ευρώπη ή να παραμείνει στο ΝΒΑ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ