2012-07-30 11:47:06
Φωτογραφία για «ΚΡΙΣΙΜΟ 48ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ»!
Οι εξελίξεις για το... σίριαλ Τοροσίδη-Ρόμα συνεχίζουν να «τρέχουν» και πολλά είναι τ ασενάρια που κυκλοφορούν καθημερινά πλέον στην Ιταλία.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα αποκάλυψε στο προσωπικό του blog ότι τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα και καθοριστικά για την μεταγραφή του διεθνή μπακ των ερυθρόλευκων στην Ρόμα. Ο Πεντούλα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει πολύ να κλείσει στην ιταλική ομάδα, όμως επισημαίνει ότι υπάρχει ο Μπαλτζαρέτι που απασχολεί περισσότερο τους Ρωμαίους.

Εάν η Ρόμα δεν μπορέσει να κλείσει τον αμυντικό της Παλέρμο τότε θα κάνει την τελική της κίνηση για τον Τοροσίδη και σύμφωνα με το "gazzetta.gr", ο Ιταλός δημοσιογράφος μιλά για κατ' αρχήν συμφωνία Ρόμα και Ολυμπιακού στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι ο Τοροσίδης δεν θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αυτό διότι περιμένει την Ρόμα και το πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως για την απόκτηση του Ιταλού διεθνούς μπακ ερίζουν και οι Γιουβέντους και Νάπολι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ