2012-07-30 13:10:03
Φωτογραφία για «Κλειδώνουν» τα μέτρα για τα 11,5 δισ. της διετίας 2013-2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ

Στη συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα στις 6 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα που θα ληφθούν τη διετία 2013-2014, ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σε εκκρεμότητα είναι, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις διαβουλεύσεις που μίλησε στο πρακτορείο Reuters, το τελευταίο 1,5 δισεκατομμύριο που αφορά περικοπές σε μισθούς και συντάξεις καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν συμφωνήσει στην πλειοψηφία των μέτρων λιτότητας.

«Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν διαφωνούν σε τίποτα, απλά συζητούν εναλλακτικές προτάσεις για να προστατευτούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι ή τα εισοδήματα στον δημόσιο τομέα», δήλωσε η ίδια πηγή στο πρακτορείο. «Χρειαζόμαστε μέτρα ύψους 1,5 δισ. ευρώ για την οριστικοποίηση του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μετέδψσε το ΑΜΠΕ αναφέρουν πως η τρόικα θα παραμείνει στην Ελλάδα όσο χρειαστεί μέχρι να διαμορφωθεί σε συνεργασία με την κυβέρνηση ένα αξιόπιστο πακέτο μέτρων για την επόμενη διετία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ