2012-03-16 16:20:03
Φωτογραφία για Εύσημα στον υπουργό Οικονομικών Κύπρου από την αντιπολίτευση λίγο πριν την έξοδο
Τα εύσημα στον υπουργό Οικονομικών, Κίκη Καζαμία αποδίδει η αντιπολίτευση για τη σοβαρή διαχείριση της οικονομίας τους τελευταίους μήνες, με αφορμή την είδηση του επερχόμενου ανασχηματισμού στο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο δεν θα μετέχει πλέον.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι όσα η κυβέρνηση Χριστόφια δεν κατάφερε να κάμει σε τριάμισι χρόνια, έγιναν επί υπουργίας του Κίκη Καζαμία.

Θα ήταν μικρότητα, είπε, να μην αναγνωρίζουμε το έργο του.

Είπε επίσης ότι ο κ. Καζαμίας λειτούργησε πραγματιστικά, με βάση τις ανάγκες της οικονομίας.

Είναι, είπε, αριστερός, αλλά δεν μίλησε με τη γλώσσα του αριστερού για διάφορα σοβαρά θέματα.

Το σχόλιο του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Άγγελος Βότσης, δήλωσε ότι η αποχώρηση του κ. Καζαμία θα είναι σοβαρή απώλεια για την Κυβέρνηση.


Στην ολιγόμηνη παρουσία του στο Υπουργείο Οικονομικών, είπε, ο Κίκης Καζαμίας έχει να επιδείξει σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

Ο κ. Βότσης χαιρέτισε ιδιαίτερα την συμβολή του κ. Καζαμία στη συμφωνία για τα μέτρα που λήφθηκαν και τις προσπάθειες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Η θέση του ΑΚΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, τόνισε ότι είναι τεράστια η προσφορά του κ. Καζαμία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Χαιρόμαστε, είπε, που αναγνωρίζεται η προσφορά του, αλλά για να είναι κάποιοι συνεπείς, θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι ο κ. Καζαμίας είναι στέλεχος του ΑΚΕΛ και υπουργός της κυβέρνησης Χριστόφια.

Ταυτόχρονα επέκρινε ορισμένες πολιτικές δυνάμεις ότι σκοπίμως παραγνωρίζουν και άλλες επιτυχίες της Κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, προχώρησε στην επίλυση σοβαρότατων προβλημάτων που επί δεκαετίες ταλάνιζαν τον τόπο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ