2012-08-01 20:20:08
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΒΙΛΕΜ!
Το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Ολυμπιακού και Βίλεμ, θα διεξαχθεί στη μνήμη ενός παλιού παίκτη, του Γιαν Φαν Ρούσελ, ενώ στο τέλος θα γίνει και μια μίνι συναυλία!

Οι ιθύνοντες της Βίλεμ ετοιμάζουν... σόου για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους και μάλιστα εκτός της συναυλίας ετοιμάζονται διάφορες εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", η ημέρα θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των παικτών της πρώτης ομάδας της Βίλεμ, υπό τους ήχους της μουσικής που θα παίζει ο DJ Κοένιο, και θα θα ολοκληρωθεί με την μουσική μπάντα «The Kik».

Θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια. Το μεσημέρι οι ήρωες του χτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα νέων της Βίλεμ. Η ομάδα των βετεράνων θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ τ του 1999 και θα έχουν αρχηγό τον Τόμας Γκαλάσεκ. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί στην ουσία την... εισαγωγή για το κυρίως πιάτο, το οποίο είναι ο αγώνας της Βίλεμ κόντρα στον Ολυμπιακό. Την έναρξη του αγώνα θα κηρύξει η χήρα του Γιαν Φαν Ρούσελ.


Κάθε χρόνο γίνεται ένα παιχνίδι στη μνήμη ενός παλιού ποδοσφαιριστή της Βίλεμ. Μάλιστα έχει την ονομασία «Willem Player of the Century». Το θέμα είναι ότι και στα δύο παιχνίδια δεν θα υπάρχουν εισιτήρια. Θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση για τους θεατές.

Γύρω από το στάδιο θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις, όπως το σπορ θέμα με την ονομασία Bossaball. Στην ουσία είναι ένα σπορ στο οποίο συνδυάζεται το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, η γυμναστική σε έναν αγώνα βόλεϊ χωρίς κανόνες και πάνω σε ένα τραμπολίνο.

Τέλος, το βράδυ θα γίνει ένα πάρτι, στο οποίο θα μαζευτούν λεφτά για τη δημιουργία ενός αγάλματος του Γιαν Φαν Ρόσελ. Σε αυτό το πάρτυ θα παίξουν μουσική οι Μαρκ Φαν Αλφεν, Γκάμπορ, Φρανκ Σμέκενς, Γιούργκεν Λέιτεν, Πίτερ Σμούλντερς, και Νατάζ. Τα εισιτήρια για αυτή την εκδήλωση θα κοστίζουν 10 ευρώ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ