2012-08-05 19:13:03
Φωτογραφία για Ποιοι θα είναι δίπλα στη Βίσση στους Δαίμονες;
Η ροκ όπερα "Δαίμονες", έργο ζωής για τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση επανέρχεται 22 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.

Η «Ελληνική Θεαμάτων» ανακοίνωσε επισήμως την ημερομηνία της πρεμιέρας που θα δοθεί στις 3 Απριλίου 2013 στο Παλλάς, στην Αθήνα.

«Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς. 22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της και μοιάζει σαν να μην πέρασε από πάνω της μια μέρα. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια Μανόλη Παντελιδάκη. Από τις 3 Απριλίου 2013 στο Παλλάς» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιοι θα την πλαισιώνουν;

Στο μεταξύ πολλά ακούγονται στην Αθήνα για τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν την Άννα Βίσση στους "Δαίμονες", ιδιαίτερα στους δύο συμπρωταγωνιστικούς ρόλους
. Για το ρόλο του Ντάνιελ ακούγονται τα ονόματα τόσο του Σάκη Ρουβά, όσο και του Μάριου Φραγκούλη. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε στο πλευρό της Άννας Βίσση τον Πάνο Μουζουράκη, τον Παναγιώτη Πετράκη ή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, χωρίς να αποκλείονται ο Μέμος Μπεγνής ή ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Μέσα στα σενάρια που ακούγονται είναι και αυτά των Αλέξη Γεωργούλη και Μάνου Γαβρά. Για το ρόλο της μάγισσας «Λέα» ακούγονται η Σοφία Βόσσου, που είχε δεχτεί πρόταση και το 1991, η Καίτη Γαρμπή, η Κερασία Σαμαρά, η Νίνα Λοτσάρη και η Σία Κοσκινά. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά της Νατάσα Μποφίλιου και της Τζώρτζιας Κεφαλά των ΜΠΛΕ που έχει συνεργαστεί άψογα με την Άννα Βίσση στο παρελθόν, αλλά και της Σάνυ Μπαλτζή που θεωρείται εναλλακτική και ροκ επιλογή. Ακούστηκαν ακόμη τα ονόματα της Τζένη Μπότση

Οι οντισιόν για τους διάφορους ρόλους θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και στόχος είναι να επιλεγούν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Η ροκ όπερα «Δαίμονες» πρωτοανέβηκε στο θέατρο «Αττικόν» τη σεζόν 1991-1992 σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά και μουσική και πρόσθετους στίχους του Νίκου Καρβέλα.

Την παράσταση είχε σκηνοθετήσει ο Ρότζερ Γουίλιαμς και εκτός από την Άννα Βίσση πρωταγωνιστούσαν ο Γιάννης Σαμσιάρης, η Μπέσυ Μάλφα και ο Τζον Μοδινός.
ikypros.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο χρυσό.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο "χρυσό".
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ