2012-08-06 11:12:06
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ
Δεν δίστασε να κριτικάρει την απόδοση της ομάδας στο φιλικό με την Βίλεμ και να μιλήσει για ανάγκη μεγάλης αμυντικής βελτίωσης, ο Ράφικ Τζιμπούρ.

«Μπροστά είμαστε πολύ αποτελεσματικοί, αλλά είχαμε μεγάλα προβλήματα στην αμυντική μας συμπεριφορά και δεχθήκαμε δύο ηλίθια γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στην άμυνα και πρόκειται για ομαδική προσπάθεια και όχι ατομική. Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε πρόσωπα ούτε ψάχνουμε ενόχους για τα δύο γκολ που δεχτήκαμε από τους Ολλανδούς. Αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότεροι για να διορθώσουμε τις αμυντικές αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί αμυντικά στη συνέχεια», τόνισε ο Αλγερινός.

Ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε αισιόδοξος για τη δουλειά που γίνεται, λέγοντας ότι «προσπαθούμε όλοι και φτιάχνουμε μια ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης από την πλευρά του παραδέχεται ότι έχει ξεκινήσει καλά και υπόσχεται ανάλογη συνέχεια, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα τονίζει ότι χρειάζεται υπομονή, χρόνος και ευκαιρίες για τους νέους παίκτες που έχει η ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ