2012-08-06 13:24:10
Φωτογραφία για Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο
Με δροσερό καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου Τι θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στην Τήνο και στην Παναγία Σουμελά στην Ημαθία. Tι προβλέπει για το Νewsit ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Με δροσερότερο καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Δεκαπεντάυγουστου στους τόπους προορισμού τους καθώς μετά τον καύσωνα που θα μας "ψήσει" από σήμερα η θερμοκρασία θα υποχωρήσει από την Πέμπτη και κυρίως από την Παρασκευή.

Οπως προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός "ουσιαστική πτώση του υδράργυρου βλέπουμε από το Σαββατοκύριακο και αυτές οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τον Δεκεπενταύγουστο".

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Από την Παρασκευή και μετά περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο και μάλιστα στη βόρειο Ελλάδα και κυρίως στα ορεινά θα εχουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Καλύτερα τα πράγματα θα είναι στα νησιά καθώς ένα βοριαδάκι 6 και τοπικά 7 μποφόρ θα διατηρήσει τον υδράργυρο χαμηλά, ενώ χαμηλά θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες και στα ανατολικά προσηνεμα της ηπειρωτικής χώρας δηλαδή από τη Λαμία και κάτω. Ετσι λοιπόν ο υδράργυρος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 36 με 37 βαθμούς στα ανατολικά και τους 33 με 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Στην Τήνο που συγκεντρώνει πλήθη κόσμου για τον εορτασμό της Παναγίας ο καιρός θα είναι αίθριος με θερμοκρασίες από 25 εως 33 βαθμούς καθώς το βοριαδάκι που θα φτάνει τα 5 με 6 μποφόρ δε θα την αφήσει να ανέβει περισσότερο.

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Οσον αφορά στη Βέροια στην Παναγία Σουμελά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς περιμένουμε αίθριο καιρό το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες μπόρες κυρίως στα βουνά. Ο υδραργυρος θα κινηθεί από 21εναν έως 34 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.
newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ