2012-08-06 13:59:05
Φωτογραφία για ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ : ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των τριών πολύ δυνατών φιλικών που θα δώσει, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπου τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος και δυνατός.

Ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε επίσης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του, αλλά και στην συνέχεια που περιμένει τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Πραγματικά ήταν ένα μεγάλο στάδιο προετοιμασίας της φετινής χρονιάς. Κάθε μέρα κάνουμε προπονήσεις και προσπαθούμε να μπούμε στη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά τη σεζόν που μας έρχεται», είπε αρχικά ο Φετφατζίδης, για να προσθέσει σχετικά με φιλικά απέναντι σε Μάλαγα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Νάπολι:

«Είναι παιχνίδια που θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Για το αν ο χρόνος κυλάει υπέρ των παικτών του Ολυμπιακού, ανέφερε πως: «Σίγουρα κυλά υπέρ μας, είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο γιατί αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».

Όσο για τον ίδιο: «Αισθάνομαι δυνατός και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να προσφέρω στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ