2012-08-07 18:14:04
Φωτογραφία για ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Ένας από τους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος φάνηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου, πως έχει δουλέψει αρκετά από μόνος του προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Κ20, καθώς είχε τραυματιστεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και αυτό που ήθελε ήταν να επιστρέψει έτοιμος και τα κατάφερε.

Εκτός από αγωνιστικά, ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων έχει βελτιωθεί και σωματικά και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το φετινό επίπεδο στους γκολκίπερ του Θρύλου είναι αρκετά ανεβασμένο, καθώς μαζί με τον Άρη Βλάχο οι δυο τους αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο για την καινούργια περίοδο των Νέων του Ολυμπιακού.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας σε δηλώσεις του στον «Γαύρο», σχετικά με το φιλικό που έδωσαν οι Νέοι απέναντι στον Φωκικό, σχολίασε: «Η ομάδα είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και δεν είναι έτοιμη, αλλά πιστεύω πως στο φιλικό με τον Φωκικό δείξαμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα μας στο NextGen Series απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».


Οι υποχρεώσεις των Νέων του Θρύλου φέτος είναι αυξημένες, αφού έχουν, εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague K20, να δώσουν αγώνες και στην Ευρώπη στη διοργάνωση του NextGen Series.

Αναφορικά με τους στόχους που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» την προσεχή σεζόν, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης τόνισε: «Οι στόχοι μας είναι υψηλοί γιατί παίζουμε στον Ολυμπιακό και σε αυτόν τον σύλλογο πάντα κοιτάμε ψηλά. Αυτό που έχουμε ως πρώτο μας στόχο είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα μας στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ