2012-08-07 19:11:15
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ελλάδα 2012... Λεφτά υπάρχουν για ΝΕΟ δημαρχείο Συκεών Θεσσαλονίκης...
Τις τελευταίες μέρες στο ελεύθερο παρκινγκ πρώην δημοτικό σχολείο Συκεών που περικλείεται από τις οδούς Ν. Παρασκευά, Α. Παπαναστασίου, Στ. Βελδεμίρη, Ιωάννου Μιχαήλ τοποθετήθηκε ταμπέλα ότι θα γίνουν εργασίες από 10 Αυγούστου – 30 Αυγούστου.

Όλοι μας αναρωτηθήκαμε αλλά κάπου υποψιαστήκαμε ότι τελικά θα γίνει πάρκο με υπόγειο παρκινγκ που τόσα χρόνια μας τάζει ο κος Σίμος Δανιηλίδης.

Ερωτώντας βέβαια τους δημοτικούς υπαλλήλους οι ελπίδες μας γκρεμίστηκαν. Όπως θα γίνει και το πρώην σχολείο νυν ελεύθερο παρκινγκ Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι στο χώρο του σχολείου θα γίνει το ΝΕΟ (μεγαλύτερο & μεγαλοπρεπές) δημαρχείο του δήμου και ΟΧΙ το πάρκο που τόσα χρόνια μας έταζε ο κος Δανιηλίδης.

Επίσης το υπάρχον πολυώροφο δημαρχείο θα γκρεμιστεί και αυτό και στη θέση του θα γίνει σχολείο (μακάρι)!

Το ερώτημα είναι, γιατί ο κος Δανιηλίδης θέλει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δημαρχείο από το υπάρχον; Μήπως ζηλεύει που ο Μπουτάρης έχει μεγαλύτερο από το δικό του και πάνε κόντρα;


Γιατί τόσα χρόνια μας κορόιδευε και μας έταζε ότι θα γίνει πάρκο;

Γιατί θέλει να υποβαθμίσει τις αξίες των ακινήτων μας φτιάχνοντας ένα ΝΕΟ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δημαρχείο μπροστά μας;

Με ποιανού λεφτά θα γίνει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δημαρχείο; Φυσικά με τα λεφτά τα δικά μας που πληρώνουμε τα 2α ακριβότερα δημοτικά τέλη στο νομό Θεσσαλονίκης!

Ναι, πληρώνουμε τα 2α ακριβότερα δημοτικά τέλη στο νομό Θεσσαλονίκης και με αυτά τα λεφτά ο κος Δήμαρχος θέλει να χτίσει ΝΕΟ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δημαρχείο!

Νομίζω πως ο κος Δανιηλίδης έχει όλες τις απαραίτητες άδειες για να το κάνει αυτό… αλλά σίγουρα δεν έχει την άδεια της καρδιάς μας, που θα ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ , όταν κάθε μέρα γίνονται περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, απολύσεις κτλ, για να έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΝΕΟ δημαρχείο στην Ελλάδα του 2012….

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ