2012-08-07 19:51:04
Φωτογραφία για Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του επόμενού Xbox!
Λίγο πολύ όλοι ξέραμε ότι μετά την ανακοίνωση του Wii U από την Nintendo και οι άλλες εταιρείες θα ετοίμαζαν τις next gen κονσόλες τους αν και μέχρι τώρα καμία δεν το είχε παραδεκτή.

Πλέον όμως ξέρουμε και επίσημα ότι η Microsoft εργάζεται εδώ και καιρό στο διάδοχο του Xbox 360, μπορεί να μην το δήλωσε επίσημα αλλά ένα στέλεχος της το ανέφερε καταλάθος σε μια συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της Microsoft για τα Windows Brian Hall μιλώντας για τα Windows 8 αλλα και γιατί νέα υπηρεσία outlook.com μίλησε άθελα του για την ύπαρξη του επόμενου Xbox.

Ο Brian Hall δήλωσε:

"Χρησιμοποιούσαμε το Hotmail για 16 χρονια και έτσι έπρεπε να κάνουμε κάτι νέο για τους χρηστες μας αφού μια νέα γενιά συσκευών έρχεται σύντομα μαζί με τα Windows 8 όπως τα νέα Office, νέα κινητά με Windows Phone 8 αλλα και το νέο Xbox".

Σε ερώτηση που έγινε στη Microsoft η εταιρεία τα "μάσησε" αφού είπε ότι ο Brian Hall αναφερόταν στο ανανεωμένο Xbox 360 που θα έρθει σε λίγο μέσα από νέες υπηρεσίες Kinect και νέο Dashboard.

Παρά την άρνηση της Microsoft να το παραδεκτή επίσημα τα λόγια του Brian Hall δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο Xbox το οποίο πολύ πιθανόν να δούμε στην Ε3 2013.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ