2012-08-07 20:47:10
Φωτογραφία για Κόλαση φωτιά στην Αρκαδία: Τραυματίες πολίτες και πυροσβέστες - κάηκαν σπίτια!
Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά, τραυματίστηκαν άνθρωποι, πυροσβέστες στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, κάηκαν σπίτια, αυξήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Κόλαση φωτιάς Πλέον στην περιοχή επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 41 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρα ρίψεις νερού κάνουν ένα ελικόπτερο και έξι αεροσκάφη.

Η υγρασία στην περιοχή είναι στο 40% και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς άνεμους βοηθούν τις φλόγες να επεκτείνονται και να απειλούν κατοικημένες περιοχές.

Ήδη η πυροσβεστική εκκένωσε  τα χωριά Βουτσάρας, Καμαρίτσα και Ρούτσι. Στις φλόγες παραδόθηκε ένα σπίτι ενώ δυο κάτοικοι της περιοχής διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Πρόκειται για μια γυναίκα που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και για έναν ηλικιωμένο που φέρει εγκαύματα. Ο δεύτερος διακομίστηκε στην Αθήνα εσπευσμένα καθώς τα τραύματα του είναι σοβαρά.

Τραυματίες όμως υπάρχουν και στο πυροσβεστικό σώμα καθώς τέσσερις πυροσβέστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Το έργο των πυροσβεστών είναι εξαιρετικά δύσκολο και το βράδυ που θα σταματήσουν οι ρίψεις των αεροπλάνων θα δώσουν πραγματική μάχη για να προστατέψουν σπίτια, περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκτακτο ΔΣ στον ΑΣ ΠΑΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκτακτο ΔΣ στον ΑΣ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ