2012-08-09 08:57:16
Φωτογραφία για ΑΣΑΪΝΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΑΝ... *VIDEOS*
Επίσημη πρόταση για τον Κέβιν Μιραλάς δεν υπάρχει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο οι άνθρωπο των ερυθρόλευκων είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Κατά καιρούς ο μάνατζερ του Βέλγου ισχυρίζεται δάφορα τα οποία στη συνέχεια αλλάζει ή ανακατασκευάζει στα Βελγικά ΜΜΕ, αλλά η ουσία είναι ότι επίσημη πρόταση για τον Κέβιν Μιραλάς δεν έχει κατατεθεί στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου διαψεύδουν για την μη ισχύ της ρήτρας των 8 εκ. ευρώ, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που υπάρξει ομάδα να ενδιαφερθεί σοβαρά για την αγορά του Βέλγου επιθετικού, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να καταθέσει σε μετρητά και εφάπαξ το παραπάνω ποσό.

Βέβαια, με ρήτρα ή χωρίς, αν κάποια από τις Λίβερπουλ ή Άρσεναλ (ομάδες που ακούγεται εντονότερα) θελήσουν επίσημα να αγοράσουν τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς, τότε θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.


Σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος και τονίζουν ότι σε περίπτωση που ο Μιραλάς δεχθεί επίσημη κρούση που ικανοποιήσει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα, θα αποκτηθεί ισάξιος παίκτης και μάλιστα έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτός είναι ο Μαροκινός ζογκλέρ Ουσάμα Ασαϊντί της Χέρενφεν, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές. Επειδή ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα τεχνίτη ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει 19 γκολ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, σε 58 εμφανίσεις.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκαν τα πρώτα σπίρτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκαν τα πρώτα σπίρτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ