2012-08-15 17:06:03
Φωτογραφία για Πύργος: Κινδύνεψε μικρό αγόρι από γυμνά καλώδια
Λίγο έλειψε το παιχνίδι να μετατραπεί σε τραγωδία το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο, όταν... σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ένα αγοράκι βρέθηκε να παίζει με γυμνά καλώδια

σε βάση κολώνας δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

Με βάση τις συγκεκριμένες πηγές περίπου στις 10 το βράδυ πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εκεί όπου από μια κολώνα έχει μείνει μόνο η βάση της, κάτω από μια νάιλον σακούλα, είχαν μείνει ακάλυπτα καλώδια.

Το παιδάκι έπιασε τα καλώδια αυτά αλλά για καλή του τύχη ένα βραχυκύκλωμα που συνέβη το γλίτωσε από την ηλεκτροπληξία και τα χειρότερα. Στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν η Αστυνομία και συνεργεία της ΔΕΗ, που τελικά μόνωσε και κάλυψε τα καλώδια και τα έχωσε βαθιά μέσα στη βάση που όμως παραμένει εκτεθειμένη και αποτελεί παγίδα για μικρούς και μεγάλους.

Εκείνο που θα πρέπει άμεσα να γίνει από την πλευρά του δήμου που έχει και την ευθύνη του δημοτικού φωτισμού είναι ή να αντικατασταθεί η κομμένη κολώνα ή να καλυφθεί το συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί παγίδα θανάτου για οποιονδήποτε πολίτη, πολύ δε περισσότερο για τα μικρά παιδιά που παίζουν καθημερινά σε συγκεκριμένο σημείο.
ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ