2012-08-15 23:33:21
Φωτογραφία για ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΜΕ... ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η… νέα Εθνική έχει καλή επίθεση, αλλά έχει αμυντικά κενά!

Με τον Φερνάντο Σάντος να βασίζεται σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, η Ελλάδα νίκησε 2-3 την Νορβηγία στο Όσλο στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των προκριματικών για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η εθνική Ελλάδας παρουσιάστηκε πολύ καλή επιθετικά, με τους διεθνείς μας να σκοράρουν τρεις φορές, να χάνουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά και με πολλές αμυντικές αδυναμίες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε στο 7′ με ατομική ενέργεια του Τοροσίδη και στο 11′ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε το 0-2 με δυνατή κεφαλιά. Οι Νορβηγοί μείωσαν δύο λεπτά αργότερα με τον Χάνγκελαντ, αφού η μπάλα κόντραρε και στο πόδι του Μανιάτη. Το 1-2 παρέμεινε στο πρώτο μέρος με τους Νορβηγούς να έχουν δοκάρι.

Στο 56′ ο Μήτρογλου, μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες έκανε το 1-3, το πρώτο του με την Εθνική ανδρών και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75΄με τον Ρίισε.

Νορβηγία (Όλσεν): Γιάρστεν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ, Ελιονούσι, Χένρικσεν (46’ Έικρεμ), Πέντερσεν (46’ Γκρίντχαϊμ), Χούσελκεπ (62’ Σόντερλουντ), Μόα, Νόρντβαϊτ, Ρίισε, Χάνγκελαντ (79’ Ρουντ)

Ελλάδα (Σάντος):Καρνέζης, Μανιάτης (46’ Νίνης), Σπυρόπουλος (81’ Σιόβας), Παπαδόπουλος, Τζιώλης, Σαμαράς (46’ Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης, Τοροσίδης (46’ Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης

Δείτε σε λίγο τα βίντεο με τα υπόλοιπα γκολ...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ