2012-08-17 12:21:53
Φωτογραφία για Συνελήφθη Αιγύπτιος δουλέμπορος στην Καλαμάτα...Ταρίφα 2.000 ευρώ για το ταξίδι στη Γερμανία!!!
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου και μία 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Συρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών .

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, ήταν προφανώς πλαστογραφημένα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία Διαβατήρια Αιγυπτιακών Αρχών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 26χρονος μετέφερε την 26χρονη, μαζί με το ανήλικο τέκνο της, από την Αθήνα στην Καλαμάτα, ενώ στην συνέχεια θα συνταξίδευε μαζί τους ως το Μόναχο της Γερμανίας, αντί του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 26χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ