2012-08-17 12:43:03
Φωτογραφία για Σαρωτικές αλλαγές στον Δήμο Πάφου μετά το σκάνδαλο με τα παρκόμετρα
Ευρείας κλίμακας αλλαγές στη δημοτική μηχανή αποφασίσθηκαν σε χθεσινή σύσκεψη του Δημάρχου Πάφου με τους αρμόδιους των διαφόρων τμημάτων.

Όπως αποκαλύπτει ο «Φ», οι αλλαγές αυτές, που λαμβάνουν σαρωτικό χαρακτήρα, λήφθηκαν με αφορμή την υπό διερεύνηση σκανδαλώδη υπόθεση της επέμβασης στα παρκόμετρα των δημοτικών χώρων στάθμευσης για την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη στις 7 Νοεμβρίου ένας υπάλληλος του Δήμου Πάφου και μια Ρουμάνα υπάλληλος σε γραφείο στοιχημάτων. Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο Σάββας Βέργας σε συνεργασία με τους συνεργάτες του αποφάσισε μεγάλης κλίμακας ενδοϋπηρεσιακές μεταθέσεις υπαλλήλων.

Οι μεταθέσεις αυτές γίνονται σε τμήματα της δημοτικής μηχανής όπου, καθηκόντως, ο υπάλληλος που διώκεται για την«υπόθεση των παρκομέτρων» είχε επαγγελματικές επαφές.

Θέλοντας να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πορεία των αστυνομικών και ενδοϋπηρεσιακών ερευνών, αλλά και την αποφυγή οποιασδήποτε «σκιάς» για άτομα που συνεργάζονταν με τον 47χρονο υπάλληλο, που τελεί σε διαθεσιμότητα, η δημοτική αρχή αποφάσισε χθες μαζικές μετακινήσεις των υπαλλήλων αυτών σε άλλα τμήματα της δημοτικής μηχανής. Τις πληροφορίες του «Φ» επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Πάφου, ο οποίος έκανε λόγο για αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να εκλείψει κάθε ίχνος για δήθεν παρέμβαση στο έργο των εξεταστών της υπόθεσης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ