2012-08-17 16:00:13
Φωτογραφία για Rally Show στη Λίμνη Σμοκόβου
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2012» οι φίλοι της ΑΛΑΜΑΠ θα μαζευτούν αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου στη Λίμνη Σμοκόβου σε μια εκδήλωση επίδειξης στο rally show λίμνης Σμοκόβου. Η διαδρομή είναι θεαματική, βρίσκεται πάνω από τη λίμνη Σμοκόβου κοντά στη Λουτροπηγή και αποτελείται από το τελευταίο κομμάτι της ακροπολικής Ανάβρας.

Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2012, αρχίζουν από αύριο 15 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και τις 20 Αυγούστου 2012 με επίκεντρο τη Λουτροπηγή του διευρυμένου Δήμου Σοφάδων. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνουν:

Βραδιά νεολαίαςΠαράσταση ΚαραγκιόζηΔρώμενα και παραδοσιακοί χοροί από την Τρίτη ΗλικίαΛαϊκο- δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Γιώργου ΚατσάρηΠαραδοσιακοί χοροίΘεατρική Παράσταση

Παράλληλα, και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, εκτός των καθιερωμένων αγώνων δρόμου, φέτος θα διεξαχθεί περίπατος (ο γύρος του Αϊ-Λιά), ενώ σε συνεργασία με τη ΑΛΑΜΑΠ (αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου) θα διοργανωθούν, εκτός του Rally Show και jet ski και ποδηλάτου.

Περισσότερες πληροφορίες Καραντάνας Γιάννης

Τηλ 6970.020520
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ