2012-08-20 09:24:35
Φωτογραφία για Λήστευε και σκότωνε για την επανάσταση; Έρχονται και οι συλλήψεις των συνεργών του! (Είναι πολλά τα λεφτά σύντροφοι...)
- Πληροφορίες ότι είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον άτυχο ταξιτζή στην Πάρο

- “Έχουν” και τους συνεργούς του 29χρονου οι αστυνομικοί

- Ο μάρτυρας κλειδί και η παρακολούθηση από την αντιτρομοκρατική

- Σφίγγα ο 29χρονος θεολόγος δεν θέλει να συνεργαστεί

Ληστεία ή... "απαλλοτρίωση"; Οι πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν παλιό γνώριμο τον 29χρονο θεολόγο που φέρεται ως ο ένας από τους δράστες της αιματηρής ληστείας στο υποκατάστημα της AlphaBank στην Πάρο.

Σε στενή παρακολούθηση είχε τεθεί ο 29χρονος Τάσος Θεοφίλου για την υπόθεση των Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα λέγεται πως μετά τις συλλήψεις μελών της οργάνωσης ο 29χρονος πέρασε από περιφερειακό και βοηθητικό ρόλο σε ηγετική θέση εντός της οργάνωσης.

Σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς ήταν σε στενό κλοιό, ωστόσο κατάφερε να διαπράξει μαζί με τους συνεργούς του τη ληστεία.


Ήταν... τόσο γνώριμος στην αντιτρομοκρατική ώστε ουσιαστικά οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη ληστεία.

Ένας μάρτυρας κλειδί στη διάρκεια της λήστείας της Πάρου στις 10 Αυγούστου είπε ότι οι δράστες ανέφεραν πως δεν έχουν στόχο τα χρήματα των πολιτών. Η φράση κάτι θύμησε στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής που βεβαιώθηκαν, λέγεται, όταν είδαν τις εικόνες από την κάμ,ερα ασφαλείας.

Το πρόσωπο του 29χρονου, παρά το μουσι και το καπέλο σήμανε συναγερμό.

Αμέσως, λένε, αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που για καιρό είχαν θέσει σε παρακολούθηση.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας πλοίου της γραμμής επιβεβαίωσαν τις υποψίες τους. Έθεσαν και πάλι σε παρακολούθηση τον 29χρονο. Σε αυτό βοήθησε και ο ίδιος. Επικοινώνησε λένε αμέσως μόλις έφτασε στον Πειραιά με άλλα άτομα που ήταν επίσης υπό παρακολούθηση και πάλι ως ύποπτοι για τρομοκρατία.

Επί τριήμερο, λένε οι αστυνομικοί, ήταν σε φιλικό του σπίτι εκτός Αθηνών πάντα υπό παρακολούθηση. Το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικοί και αφού είχε ταυτοποιηθεί το DNA του 29χρονου στα ευρήματα της ληστείας επενέβησαν και τον συνέλαβαν στο Μοναστηράκι.

Τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν τη γιάφκα. Μιλούν για γιάφκα καθώς θεωρούν βέβαιο πως υπάρχει χώρος τον οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως κρησφύγετο/ Στον χώρο αναμένουν να βρουν όπλα, χρήματα, αυτοκίνητα, υλικό που να δέσει την υπόθεση εναντίον όχι μόνο του 29χρονου αλλά και των συνεργών του στη ληστεία της Πάρου, καθώς οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ταυτοποιήσει και τα πρόσωπα των συνεργών του.

Αν ισχύει το σενάριο που έχουν επεξεργαστεί οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, πως πρόκειται δηλαδή για ληστεία από μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, τότε μάλλον μιλάμε για την πρώτη τέτοιου είδους κίνηση που καταγράφεται μετά τις αντίστοιχες ενέργειες κατηγορούμενων ως μελών της 17 Νοέμβρη.
newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ