2012-08-20 15:31:25
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ... ΜΙΡΑΛΑΣ!
Ο Κέβιν Μιραλάς ανήκει πλέον στην Έβερτον και συνεχίζει την καριέρα του στην Premier League, ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Νάπολι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρκετή κουβέντα υπήρξε στις τάξεις των παικτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο. Ρωτούσαν να μάθουν αν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Έβερτον, και αργότερα σχολίαζαν και τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να ποζάρει με τη φανέλα με το νούμερο 11.

Σχετική κουβέντα υπήρχε και στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Νάπολι, οι οποίοι έλεγαν πως περιμένουν πλέον έναν άξιο αντικαταστάτη του Βέλγου επιθετικού που τίμησε τη φανέλα του Θρύλου στα δύο χρόνια που τη φόρεσε.

Πάντως, ο Μιραλάς δεν… απουσίαζε ούτε από το «Σαν Πάολο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αφού μισή ώρα πριν τη σέντρα στο κανάλι της Νάπολι και από ειδικά μάτριξ μεταδόθηκε η είδηση πως ο Μιραλάς πλέον δεν είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού συμφώνησε με την Έβερτον για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ