2012-08-22 17:58:08
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ Ο ΜΠΟΝΙΣ!
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα το ιατρικό επιτελείο, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με το ιατρικό κομμάτι, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κάνουν πολλές σημαντικές κινήσεις με σκοπό να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στους παίκτες τους.

Έτσι, οι γιατροί του Θρύλου δεν σταματούν να εμπιστεύονται και να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με επιστήμονες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ούλριχ Μπόνις, ο γιατρός που φρόντισε να κάνει ό,τι καλύτερο γινόταν τόσο για τον Λιούμπομιρ Φέισα όσο και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλος, προκειμένου και οι δυο να επιστρέψουν υγιείς στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός χειρουργός, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον Αβραάμ, που είναι η πλέον πρόσφατη και σοβαρή περίπτωση, όσο και με τον Σέρβο μέσο, ενώ παράλληλα μιλάει και με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και συνεργάζεται άψογα με τον επικεφαλή του τιμ, Χρήστο Θέο.

Μάλιστα ο διάσημος ορθοπεδικός έχει συμπεριλάβει και τον αρχηγό του Ολυμπιακού στους επώνυμους «πελάτες» του στο διαδικτυακό του portfolio, στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής «Hessingpark». Κάτι που δείχνει πόσο σημαντική θεωρεί τη διορθωτική επέμβαση που έκανε στον Αβραάμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μα τον Δία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μα τον Δία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ