2012-03-18 09:45:03
Φωτογραφία για Ο αγώνας κατά της... κατσαρίδας
Τις θεωρείτε σιχαμένες και αηδιαστικές... Ίσως και να έχετε μία μικρή φοβία για αυτές... Όμως, αν μένετε σε πόλη, ακόμη και αν... καθαρίζεται πέντε φορές την ημέρα το σπίτι, το αστικό περιβάλλον τις καθιστά καμιά φορά αναπόφευκτες.

Ο λόγος για ποιες άλλες; Τις κατσαρίδες, φυσικά.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να το βάζετε κάτω, εκτός από μια απολύμανση που μπορείτε να κάνετε με ειδικό φάρμακο, σε βασικά σημεία του σπιτιού (ιδίως μπάνιο και κουζίνα), μέσω ειδικού συνεργείου, που μπορεί να κοστίζει από 50 έως 100 ευρώ, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αντιμετωπίσετε τις κατσαρίδες μόνες σας.

Ο πρώτος τρόπος είναι να ανακατέψετε 30 γραμμάρια βορικού οξέος με έναν ωμό κρόκο αυγού και να φτιάξετε σφαιρίδια, που θα αφήσετε σε χαρτάκια σε γωνιές του σπιτιού και ντουλάπια. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με σφαιρίδια από 10 γραμμάρια βορικού οξέος, 50 γραμμάρια πουρέ πατάτας, 5 γραμμάρια κοπανισμένης ζάχαρης και λίγο ασπράδι αυγού.

Τέλος, αν θέλετε, δοκιμάστε είτε, τέλος, ένα κουταλάκι του τσαγιού βορικό οξύ και μισό κουταλάκι ζάχαρη σε 100 γραμμάρια νερού και θα αφήσετε σταγόνες από όπου διέρχονται οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες.

Σύντομα, μετά δηλαδή από μια εβδομάδα το πολύ, θα δείτε τις κατσαρίδες να εξαφανίζονται ή να... κείτονται νεκρές, κάτι που σημαίνει ότι τις έχετε ξεφορτωθεί!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκνευρισμένη με τον Sarkozy η Merkel
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκνευρισμένη με τον Sarkozy η Merkel
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ