2012-08-26 13:30:03
Φωτογραφία για Με το δεξί στην Βέροια
Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα όπου φιλοξενείται από την νεοφώτιστη Βέροια (21:30, Novasports 1), η οποία ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα παραταχθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Δασκαλάκης ο οποίος θα έχει μπροστά τους Τόμας και Καλί, τον Σνάουτσνερ αριστερά και τον Γεωργιάδη δεξιά. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Γεωργέας και Καλογέρης και οι τρεις πιο μπροστά θα είναι οι Ολαϊτάν Μπαργκάν, Ζε Βίτορ, με μοναδικό προωθημένο τον Ιωάννου.

Την αποστολή της «βασίλισσας του Βορρά» συμπληρώνουν οι Καντιμοίρης, Παυλίδης, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Καλτσάς, Γκιγιέρμε.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει με το καλημέρα ποιος θα είναι και φέτος το αφεντικό με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1. Στο τέρμα θα καθίσει ο Κάρολ με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κοντρέρας, Σιόβα, Χολέμπας και Τοροσίδη. Τα δύο χαφ θα είναι ο Γκρέκο με τον Μανιάτη και οι τρεις μπροστά τους οι Αμπντούν, Μασάδο και Ιμπαγάσα με σέντερ φορ τον Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς. Εκτός από τον Τάτο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κώστας Μανωλάς, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μπάμπης Λυκογιάννης και Γιάννης Ζαραδούκας κυρίως για λόγους τακτικής.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ