2012-08-26 13:56:03
Φωτογραφία για Τα καναρίνια της πύλης!
Ο γνωστός σε όλους μας από την παραγωγή κρασιού Αχιλλέας Περγαντής και ο καθηγητής μαθηματικών... Μάκης Μαγκούτης λάτρεις και οι δύο των καναρινιών, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα… εκτροφείο.

Όπως μας εξηγούν και οι δύο, η αγάπη τους για τα καναρίνια υπάρχει από πολλά χρόνια. Πήραν λοιπόν την απόφαση να εξελίξουν την αγάπη τους αυτή για τα πουλιά σε κάτι σοβαρό. Βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποκλειστικά κερδοσκοπικός ο σκοπός. Πρώτα απ’όλα το βλέπουν κάτι σαν χόμπυ, και μετά όλα τ’άλλα.

Πήγαμε λοιπόν για μια ξενάγηση στο χώρο του εκτροφείου. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά κάτι φανταστικό. Εκατοντάδες πουλιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι στον παράδεισο. Εκείνο δε που σε τρελαίνει κυριολεκτικά είναι το κελάηδισμα των πουλιών και τα φανταστικά χρώματα που έχουν. Βλέπεις καναρίνια κίτρινα, λευκά, κόκκινα, πράσινα, πολύχρωμα, όλα τους πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο.

Μιας και η έδρα του εκτροφείου είναι στην Πύλη, ο τίτλος του είναι “ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΠΥΛΗΣ ”. Επίσης, δημιουργήθηκε και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο KANARINIAPYLIS.gr όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και να δείτε εικόνες από το εκτροφείο και τα πουλιά.

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το εκτροφείο όπου θα μπορέσετε από κοντά να θαυμάσετε τα πανέμορφα καναρίνια. Θα είναι ανοιχτά για όλους κάθε Κυριακή πρωί από τις 9πμ εως το μεσημέρι.

trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ