2012-08-26 14:13:47
Φωτογραφία για «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ανοίγει η αυλαία για τον φετινό Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Super League 2012-13.

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν για την Ημαθία με 19 παίκτες στην αποστολή, από τους οποίους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα "κόψει" έναν προκειμένου να σχηματιστεί η 18άδα για την αναμέτρηση με τη Βέροια.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός και η οποία θα προκύψει μέσα από τους Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Χολέμπας, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάδο και Κοντρέρας.

Σίγουρη θεωρείται μόνο η τετράδα της αμυντικής γραμμής, καθώς όπως έχει δείξει μέχρι τώρα ο Ζαρντίμ θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Σιόβα και Χολέμπας.

Δεδομένη επίσης θεωρείται η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα των Μασάδο (σε ρόλο κεντρικού μέσου ή πλάγιου επιθετικού), Μανιάτη και Αμπντούν. Επομένως "περισσεύουν" 4 θέσεις που αναζητούν... κατόχους.


Για την θέση κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, Κάρολ και Μέγιερι θα δώσουν "μάχη" με τον Βορειοϊρλανδό να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Τις δύο θέσεις που απομένουν στην μεσαία γραμμή, διεκδικούν με αξιώσεις οι Μοντέστο, Φέισα (με τον Κορσικανό να έχει περισσότερες πιθανότητες), Γκρέκο και Ιμπαγάσα.

Στην περίπτωση πάντως που ο Μασάδο ξεκινήσει σε ρόλο κεντρικού μέσου, τότε ανοίγει παράθυρο για την ενδεκάδα για τους Φουστέρ ή Φετφατζίδη.

Τέλος για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βέροια, το δίλημμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ανάμεσα σε Μήτρογλου και Τζιμπούρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Γιαννιώτης και ο ανέτοιμος Τάτος, οι οποίοι και θα προπονηθούν την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ