2012-08-28 21:48:05
Φωτογραφία για Super tips ομορφιάς για το καλοκαίρι
Ο ήλιος και η θάλασσα, εκτός από πιστοί σας φίλοι στις διακοπές, μπορούν να αποδειχτούν, μαζί με την υγρασία, οι χειρότεροι εχθροί για το δέρμα και τα μαλλιά σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και γίνετε εξπέρ στην περιποίηση προσώπου και σώματος ώστε να δείχνετε πάντα φρέσκες και δροσερές!

1. Οι ανταύγειες είναι ό,τι πρέπει για να φωτίσετε αυτή την περίοδο το χρώμα των μαλλιών σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τον τόνο που θα επιλέξετε για να δώσετε λάμψη όχι μόνο στα μαλλιά σας αλλά και στο πρόσωπό σας. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία colorist για να μάθετε ποιες είναι οι αποχρώσεις που ταιριάζουν σε εσάς.

2. Μπείτε σε καλοκαιρινό ρυθμό δοκιμάζοντας την τεχνική του αερογράφου. Θα αποκτήσετε με ασφάλεια μπρούντζινο χρώμα ενώ το δέρμα σας θα μυρίζει υπέροχα.

3. Μια καλή άσκηση για τους κοιλιακούς είναι αυτή του «tick tock» που θυμίζει τη φορά που ακολουθούν οι δείκτες του ρολογιού. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι και τα πόδια λυγισμένα χωρίς να ακουμπούν στο έδαφος. Αργά κινήστε τα προς τη δεξιά πλευρά σφίγγοντας την κοιλιά σας. Έπειτα αργά φέρτε τα πάλι στην αρχική θέση. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και προς την αριστερή μεριά. Επαναλάβετε δώδεκα φορές για την κάθε πλευρά.


4. Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στον ήλιο, συνεπώς τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα. Δώστε όμως προσοχή όχι μόνο στην απορροφητικότητα των φακών, αλλά και στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο σκελετός τους!

Στα μεταλλικά οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω τους. Φροντίστε να φοράτε μεγάλα γυαλιά με σκούρο πλαστικό περίγραμμα. Έτσι προστατεύετε την περιοχή περιμετρικά των ματιών και κατά μήκος των ζυγωματικών σας και αποφεύγετε προβλήματα δυσχρωμιών που προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Elle
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ