2012-08-29 10:40:39
Φωτογραφία για Μπεστ σέλερ το ερωτικό «τρίγωνο» των Ηλυσίων
Τα πρωτοσέλιδα των γαλλικών εφημερίδων και τα ράφια των βιβλιοπωλείων τροφοδοτεί η θυελλώδης σχέση του Γάλλου προέδρου με την νυν και την πρώην σύντροφο του Ένας μεγάλος αριθμός βιβλίων αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα γύρω από τη σχέση που διατηρεί ο Φρανσουά Ολάντ με τη δημοσιογράφο, Βαλερί Τριερβελέρ παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος έχει ζητήσει σεβασμό και έχει υποσχεθεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του.

Την πόρτα για την κρεβατοκάμαρα του Ολάντ άνοιξε στα ΜΜΕ η ίδια η Βαλερί Τριερβελέρ όταν πριν από λίγους μήνες πόσταρε στο twitter μήνυμα συμπαράστασης στον πολιτικό αντίπαλο της πρώην συντρόφου του Γάλλου προέδρου, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Φυσικά το σχόλιο έγινε πρώτο θέμα στον γαλλικό Τύπο και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε μία μεγάλη κουβέντα τις προσωπικές σχέσεις του Ολάντ με τις συντρόφους του.

Ο Γάλλος πρόεδρος απάντησε στην κριτική που δέχθηκε με την απόφαση να θέσει σε «καραντίνα» την δημοσιογράφο και να μειώσει τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους. Ωστόσο, εφημερίδες και δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ασχολούνται έντονα με τη τεταμένη σχέση που διατηρεί με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.
real.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ