2012-08-29 14:30:05
Φωτογραφία για Το παλεύει για Κουαρέσμα
Σε ανοιχτή γραμμή με τον Κουαρέσμα βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον οποίο υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ωστόσο γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την απόκτησή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τις τελευταίες ώρες συζητούν τόσο με τον Πορτογάλο άσο όσο και με τη Μπεσίκας στην οποία και ανήκει προκειμένου να «κλείσουν» τη μεταγραφή που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο των «ερυθρολεύκων».

Στον Ολυμπιακό πάντως, γνωρίζουν ότι το θέμα του Κουαρέσμα μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς από τη μία υπάρχει η Μπεσίκτας και από την άλλη, οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην τουρκική ομάδα, για κάλυψη εξ ημισείας το συμβόλαιο του 28χρονου άσου, το οποίο ανέρχεται στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ και να μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν να αντιμετωπίσουν τον χρόνο μιας και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Για το λόγο αυτό εξετάζουν κι άλλες λύσεις όπως αυτές των Τζόναθαν Λεζεάρ και Ράιαν Μπάμπελ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ