2012-09-03 19:07:34
Φωτογραφία για Το παλεύει για Ντελ Πιέρο ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε για το μεταγραφικό θρίλερ της τελευταίας στιγμής!

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον μεγάλο και τρανό Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οι Πειραιώτες βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του "Μέγα Αλέξανδρου" και κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές που έχει πετύχει ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Πως όμως ξεκίνησαν όλα... Αν και ο Ιταλός σούπερ σταρ απάντησε αρνητικά την Κυριακή στην πρόταση των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, τα δεδομένα άλλαξαν και φτάσαμε στο σήμερα που γίνεται υπερπροσπάθεια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουν μια μεταγραφή που θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για να ντυθεί ο "Μέγας Αλέξανδρος" στα ερυθρόλευκα, γι' αυτό και δεν αποκλείεται να έχουμε θρίλερ μέχρι τη μια το βράδυ!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ