2012-09-07 20:27:03
Φωτογραφία για Συγκέντρωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 8/9
από το Γραφείο Τύπου

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση αύριο Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις... 11 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 10.30 πλατεία κάνιγγος

Στη συγκέντρωση θα πάρουν μέρος εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, για να δώσουμε απάντηση στα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά- αντεργατικά μέτρα από την κυβέρνηση, Ε.Ε., και Τρόικα, τσακίζουν παραπέρα μισθούς, συντάξεις, πρόνοια, υγεία, παιδεία, εντείνοντας τη φοροληστεία και τις απολύσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα και με οργανωμένο αγώνα μαζί το ταξικό κίνημα να βάλουν φρένο στην πολιτική και συνολικά στην αντιλαϊκή θύελλα που εξαθλιώνει το λαό.

· Καμιά νομιμοποίηση της αντεργατικής πολιτικής

· Κάτω μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και εφαρμοστικοί νόμοι

· Να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο και όχι οι εργαζόμενοι.

· Καμιά εφεδρεία, καμιά διαθεσιμότητα, καμιά απόλυση. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μονιμοποίηση των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Επίσης αύριο Σάββατο 8 Σεπτέμβρη έχει προγραμματιστεί Συναυλία αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι που διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες και σας προσκαλεί όλους στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στις 9 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι δηλώσεις Σαμαρά και Ρομπάι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι δηλώσεις Σαμαρά και Ρομπάι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ