2012-09-07 21:53:04
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ... ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Μετά από δύο συνεχόμενες συμμετοχές ως βασικός σε αγώνες της Εθνικής Μάλι, όπου το τεχνικό επιτελείο τον υπολόγιζε πολύ, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, Ντίρσα Ντιακιτέ, τέθηκε εκτός.

Το γεγονός ότι είχε μείνει χωρίς ομάδα για σημαντικό χρονικό διάστημα και κατ' επέκτασιν δεν έκανε προετοιμασία στέρησε την δυνατότητα από τον Ντιακιτέ να λάβει νέα κλήση για την Εθνική του Μάλι για το εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Κόπα Άφρικα με την Μποτσουάνα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει έτσι ένα επιπλέον λόγο να τα... δώσει όλα στις προπονήσεις για να φτάσει ξανά στο επίπεδο που βρισκόταν και να πείσει τον Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό του Μάλι, Πατρίς Καρτερόν, να τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του για τις επόμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο Ντρίσα Ντιακιτέ, στον οποίο πόνταραν πολλά στο Μάλι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πάντως προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις στο Ρέντη, έχοντας κερδίσει για ήδη τις εντυπώσεις.

Πλέον είναι δεδομένο ότι θα είναι έτοιμος αρκετά νωρίτερα από τις 3 Οκτωβρίου που αρχικά υπολογιζόταν. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ποντάρει αρκετά στον Αφρικανό παίκτη, καθώς εκτός των άλλων είναι το μοναδικό κλασικό αμυντικό χαφ που υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και περιμένει από αυτόν σημαντική βοήθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ