2012-09-07 22:19:59
Φωτογραφία για ΣΑΒΒΙΔΗΣ : ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ... ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟ
Αποφασισμένος να ισχυροποιήσει τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια, αλλά από τις δηλώσεις του την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ καθώς και απο τα όσα είπε στους διοικητικούς εκπροσώπους της ομάδας, είναι ξεκάθαρο πως βλέπει ψηλά και θέλει να... "χτυπήσει" το κατεστημένο.

Ο Σαββίδης εκτός απο τα 12 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και με αυτή την κίνηση έγινε το αφεντικό του ΠΑΟΚ με ποσοστό 58% των μετοχών, ειναι διατεθειμένος να βάλει άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη Ανοιξη για να εκτοξεύσει την ομάδα με καθαρή πρόθεση την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό.

Μάλιστα στα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ αλλά και στους στενούς του συνεργάτες έχει εκμυστηρευτεί τις επιθυμίες του: "Θέλω να δημιουργήσουμε μία ομάδα ισχυρή που θα κατακτά πρωταθλήματα. Δεν συμβιβάζομαι με ένα τίτλο. Για να το καταφέρουμε πρέπει να χτυπήσουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό. Για να το πετύχουμε όμως, πρέπει να δυναμώσουμε".

Ο Σαββίδης ζητησε απο όλους που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ να ειναι σε διαρκή εγρήγορση για να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE: Λετονία - Ελλάδα 1-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE: Λετονία - Ελλάδα 1-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ