2012-09-09 11:30:08
Φωτογραφία για Δείτε την απάντηση της Νατάσα Μποφίλιου στις απειλές της Χρυσής Αυγής
Λίγο πριν τις 9 η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου έφτασε στον Αυλώνα με το προσωπικό της αυτοκίνητο.

Δεν οδηγούσε η ίδια άλλα κάποιος που τη συνόδευε.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες,την αστυνομία την είχε ειδοποιήσει από χθες το βράδυ ο Δήμος της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής , αφού η φήμη για την ανακοίνωση που θα μοιράζανε σήμερα το πρωί σε όλη την περιοχή είχε κυκλοφορήσει από χθες το βράδυ.

Η ίδια έκανε δηλώσεις πριν τη συναυλία

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.Ότι είχα να πω γι αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί το έχω πει. Θεωρώ εξ΄αρχής ότι ήμουν ξεκάθαρη.Λοιπόν θα γίνω ακόμη πιο ξεκάθαρη: Αυτό που είχα γράψει στο twitter μου δεν αναφερόταν στον βιολογικό θάνατο, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που με κατηγορούν. Είμαι ωστόσο ελεύθερος άνθρωπος και με βάση αυτό μπορώ να εκφράζομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου λίγο πριν τη συναυλία της στον Αυλώνα στα πλαίσια πολιτιστικής εκδήλωσης του δήμου, όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει την ανακοίνωση που είχε κυκλοφορήσει από το πρωί σε όλη την περιοχή, από φερόμενα μέλη προσκείμενα στη «Χρυσή Αυγή»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί παρατράγουδα ΠΗΓΗ: spirospero.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ