2012-09-09 11:44:02
Φωτογραφία για «Θα βρει άλλον Μιραλάς ο Ολυμπιακός»
Την βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να αναπληρώσει άμεσα το κενό που άφησ εη αποχώρηησ του Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσαιριστής των «ερυθρόλευκων» Κώστας Πολυχρονίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα βρει ισάξιο αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της πειραϊκής ομάδας Κώστας Πολυχρονίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Πολυχρονίου μιλώντας στον «Flash 96» υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν όχι μόνο θα καλύψουν το κενό του πρώτου σκόρερ της περυσινής Super League, αλλά θα μπορέσουν να βρουν ισάξιο αντικαταστάτη του:

«Ο Ολυμπιακός και φέτος έχει πολύ καλό υλικό. Δεν πιστεύω ότι θα του λείψει ο Μιραλάς. Θα βρει άλλον Μιραλάς… Και η επιστροφή του Μήτρογλου θα βοηθήσει, αλλά και η προσθήκη του Μασάντο. Και φυσικά ο Τζιμπούρ θα είναι και πάλι μεγάλο όπλο για τους ερυθρόλευκους. Σε αυτές τις ομάδες μικρό ρόλο παίζει ο προπονητής. Μην με ρωτάτε για διαφορές του Βαλβέρδε με τον Ζαρντίμ. Το θέμα είναι το έμψυχο δυναμικό».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ