2012-03-19 07:20:01
Φωτογραφία για Μοντέλο του Αρμάνι η Ανδρεανή Τσάφου
Ψηλή, εντυπωσιακή, με σούπερ παρουσία στην πασαρέλα, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα μπορούσε να περάσει.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η Ανδρεανή Τσάφου εντυπωσίασε μέχρι και τον κορυφαίο Ιταλό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος την επέλεξε μεταξύ δεκάδων μοντέλων για να περπατήσει στην πασαρέλα του στο πλαίσιο του Fashion Week που έγινε πρόσφατα στο Μιλάνο και να παρουσιάσει τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια από την τελευταία κολεξιόν του.

Αυτήν την περίοδο οι Ελληνίδες «τα σπάνε» στην Ιταλία. Από τη μια η Ρία Αντωνίου (που έχει γίνει πρώτο θέμα με την εκρηκτική παρουσία της στο ιταλικό «Dancing with the stars») και από την άλλη η Ανδρεανή Τσάφου, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχα Αρμάνι και ενθουσίασε τον σπουδαίο Ιταλό designer.

Το γνωστό μοντέλο επέστρεψε πρόσφατα από το Μιλάνο με μια βαλίτσα εμπειρίες και με το μυαλό της γεμάτο σπουδαίες αναμνήσεις τις οποίες αποκάλυψε στην «Espresso της Κυριακής».


- Πριν από λίγες μέρες γύρισες από το εξωτερικό. Συμμετείχες στην επίδειξη του Αρμάνι. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας;

Οντως, πριν από λίγες μέρες επέστρεψα στα πάτρια εδάφη. Συμμετείχα στο Fashion Week του Μιλάνου. Ειλικρινά, είμαι πάρα πολύ υπερήφανη που επιλέχτηκα μεταξύ τόσων πολλών μοντέλων. Ημουν στο Μιλάνο έναν μήνα για μόντελινγκ. Πήγα στο casting και ο Αρμάνι, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου, φάνηκε ενθουσιασμένος. Ομως η απάντηση δεν ήρθε αμέσως. Υστερα από περίπου τρεις εβδομάδες, περίοδο που άρχιζε πλέον η τελική προετοιμασία για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, με ενημέρωσαν ότι θα έχω και δεύτερη συνάντηση. Σε αυτήν τη συνάντηση είχαμε και το fitting των ρούχων για την παρουσίαση στην πασαρέλα. Τέλεια! Το βράδυ της ίδιας μέρας πήρα την επιβεβαίωση ότι τελικώς

του άρεσα με τα ρούχα του, έμεινε ικανοποιημένος από το περπάτημά μου στην πασαρέλα και ενημερώθηκα πια και για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σόου.

- Πώς πέρασες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας;

Θα χρησιμοποιούσα τρεις λέξεις για να περιγράψω όχι μόνον την προετοιμασία αλλά συνολικά όλη την εμπειρία που βίωσα, από το πρώτο κάλεσμα του Αρμάνι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του σόου: επαγγελματισμός, σεβασμός και εμπιστοσύνη.

- Είναι δύσκολο για ένα μοντέλο να καταφέρει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σόου;

Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πάρα πολλά μοντέλα περνάνε από το casting για να διεκδικήσουν μία θέση στο σόου του Αρμάνι. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Πάντως, πρέπει να πω ότι παίζει μεγάλο ρόλο γενικώς στο μόντελινγκ και κυρίως στην επιλογή των μοντέλων που θα πάρουν μέρος στην εβδομάδα μόδας το ύψος και ο Αρμάνι είναι πολύ αυστηρός σε αυτό. Δεν δεχόταν μοντέλα κάτω από 1,80μ., ενώ έδωσε μεγάλη σημασία και στο ύφος και στο περπάτημα των μοντέλων.

- Πώς είναι ως άνθρωπος ο Αρμάνι;

Επαγγελματίας και είχε τα πάντα υπό έλεγχο. Με τόσο κόσμο που είχε να συντονίσει και παρά την πίεση, εκείνος ήταν απίστευτα ήρεμος, ευγενικός και cool! Θα μπορούσα εύκολα να τον χαρακτηρίσω και γοητευτικό. Εδειχνε σίγουρος για τον εαυτό του, για τη δουλειά του αλλά και για τους συνεργάτες του. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσος κόσμος είχε έρθει για να δει το σόου του. Ο Αρμάνι ήταν ευγενικός με όλους και χαμογελαστός. Απίστευτος!
real.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ