2012-09-12 13:22:26
Φωτογραφία για Σοκ με Μανιάτη - Τέλος ο Τζεμπούρ απο την εθνική;
Άπαντες στον Ολυμπιακό πάγωσαν, βλέποντας τον Γιάννη Μανιάτη να τραυματίζεται στο ματς της Εθνικής ομάδας με τη Λιθουανία, ωστόσο ο Έλληνας μέσος φρόντισε να τους καθησυχάσει.

Σίγουρα χάνει την αναμέτρηση στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όμως σύμφωνα με την «SportDay» έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση με τη Σάλκε, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Έξαλλος με Χαλίλχοτζιτς ο Τζεμπούρ, ο οποίος απειλεί να μην ξαναφορέσει το εθνόσημο.

«Προλαβαίνω τη Σάλκε»

Η ατυχία με τους παίκτες του Ολυμπιακού, όταν αγωνίζονται με την Εθνική ομάδα, δεν έχει τελειωμό. Το νέο «θύμα» ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από το χθεσινό (11/9) ματς, προκαλώντας έντονη ανησυχία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε, έδειξαν πως υπέστη οστικό οίδημα, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για επτά με δέκα μέρες αποχής από τις προπονήσεις.


Μετά τα μεσάνυχτα, ο Έλληνας μέσος εξετάσθηκε και από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, ο οποίος απέκλεισε τη συμμετοχή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνει ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο -σύμφωνα με την «SportDay»- να προλάβει το ματς με τη Σάλκε. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μανιάτης δεν το συζητούσε καν να μείνει εκτός από την πρεμιέρα του Champions League λέγοντας: «θα το προλάβω το ματς».

Πλέον, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλείται να βρει τον αντι-Μανιάτη, με τον Λεάντρο Γκρέκο να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του. ο Ιταλός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Έλληνα μέσο, με την εναλλακτική λύση να ακούει στο όνομα Λιούμπομιρ Φέισα, που σήμερα (12/9) θα επιστρέψει από τη Σερβία. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Ντιακιτέ, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βιάζεται να τον χρησιμοποιήσει.

«Μπαρούτι» με Χαλίλχοτζιτς ο Τζεμπούρ

Ούτε να… ακούει δεν θέλει ο Ράφικ Τζεμπούρ το όνομα Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας τον άφησε εκτεθειμένο στα επεισόδια που έγιναν κόντρα στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να λέει στο στενό του περιβάλλον πως: «δεν θα ξαναπάω στην εθνική». Το ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβαν οι Ζαρντίμ και Θεοδωρίδης, προκειμένου να ηρεμήσουν τον «τρομοκράτη»
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ