2012-03-19 09:38:04
Φωτογραφία για Ο Ricky άφησε μουστάκι για ....
Ο διάσημος τραγουδιστής Ricky Martin, που τον προηγούμενο χρόνο αποκάλυψε την ταυτότητα του συντρόφου του, άφησε μουστάκι για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση Evita, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου στο Broadway Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παπιγιόν, ο Martin εμφανίστηκε στο πάρτυ της avant primiere του έργου στη Νέα Υόρκη (12/3) ως Che στο πλευρό της πρωταγωνίστριας Elena Roger στο ρόλο της Evita και του Michael Cerveris (υποδύεται το σύζυγό της, Peron).

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μιούζικαλ του Broadway ο 40χρονος τραγουδιστής, καθώς το 2006 είχε πρωταγωνιστήσει στο έργο Les Miserables.

Πριν δυο χρόνια ο Ricky Martin είχε ανακοινώσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αποκάλυψε την μακροχρόνια σχέση του με τον Carlos Gonzalez στα Βραβεία GLAAD Media στις αρχές του 2011.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό The Advocate, ο Ricky μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Gonzalez.

«Είναι απίστευτα σέξι και πολύ έξυπνος. Το σημαντικότερο είναι ότι αγαπάει τρελά τα παιδιά μου» είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος τραγουδιστής, που έχει δυο παιδιά, τα 3χρονα δίδυμα Matteo και Valentino, τα οποία απέκτησε από παρένθετη μητέρα. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ