2012-03-19 09:57:09
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προς... αποχώρηση Γόντικας, Φερέιρα
Κάτι παραπάνω από θλιβερή, είναι η επόμενη ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τονΠαναθηναϊκό. Το ενδεχόμενο παραίτησης εξετάζουν πλέον οι Δημήτρης Γόντικας και ΖεσουάλδοΦερέιρα. Μάχη, προκειμένου να αποφύγει τη χειρότερη δυνατή τιμωρία, θα δώσουν πλέον οι «πράσινοι».

Απογοήτευση … είναι το μικρότερο συναίσθημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Η βραδιά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχτηκε καταστροφική, λόγω των ανόητων που αποφάσισαν να παίξουν πόλεμο με την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» και το ελληνικό ποδόσφαιρο να δεχθούν ένα ισχυρό πλήγμα, ίσως μάλιστα και το… τελειωτικό.

Η επόμενη ημέρα, βρίσκει τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ να μετρούν τις πληγές του γηπέδου, το οποίο… πολύ δύσκολα θα ξαναδούν εφέτος οι φίλοι του «τριφυλλιού», λόγω των επεισοδίων, αλλά και των 10 τουλάχιστον εστιών φωτιάς που υπήρξαν και χρειάστηκαν… πυροσβεστικό για να σβήσουν. Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνει γνωστό και το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο Παναθηναϊκόςγια τις ζημιές που έκαναν οι φίλοι τους.


Προς παραίτηση οι Γόντικας, Φερέιρα

Μετά από όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, οι παραιτήσεις δεν αποκλείεται να θυμίσουν βροχή στονΠαναθηναϊκό. Ο πρώτος που εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι κάτι παραπάνω από απογοητευμένος από ό,τι συνέβη, με αποτέλεσμα να έχει πικραθεί και να μην θέλει να συνεχίσει περισσότερο την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεύτερος… σημαντικός παράγοντας του «τριφυλλιού» που ετοιμάζεται να αποχωρήσει, είναι οΖεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι απελπισμένος από την εικόνα που είδε, με αποτέλεσμα να περιμένει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έτσι ώστε να πει αντίο στο «τριφύλλι» και την Ελλάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, ωστόσο για την ώρα το ενδεχόμενο αυτό, φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Και τώρα… τρέχει

Τέλος, στον Παναθηναϊκό, δίνουν μάχη, προκειμένου να ρίξουν στο ελάχιστο την ποινή τους. Το σίγουρο, μοιάζει να είναι η αφαίρεση βαθμών (-3 για εφέτος και -2 για τη νέα χρονιά), με τα πάντα πλέον να παίζονται αναφορικά με την τιμωρία της έδρας, αλλά και το πρόστιμο. Την Τρίτη για γίνουν γνωστές οι κατηγορίες που θα βαρύνουν τον Παναθηναϊκό, καθώς θα γίνουν οι κλήσεις σε απολογία.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ