2012-09-13 10:24:45
Φωτογραφία για ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ! ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΓΡΑΦΕΙ... *PHOTO*
Φαίνεται πως η Εθνική δεν του... πάει του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Από τη μια ο Τοροσίδης με το ράγισμα στα πλευρά στο Μουντιάλ αλλά και τους συνεχόμενους τραυματισμούς του σε ματς με το εθνόσημο και από την άλλη ο σοβαρότατος τραυματισμός του Αβραάμ στο Euro αρκούν για να πείσουν τους... προληπτικούς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Προχθές ήρθε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη για να... «δέσει» και να σημάνει συναγερμό στους ερυθρόλευκους εν όψει Σάλκε. Μπορεί ο τραυματισμός του Μανιάτη να μην είναι σοβαρός και να δίνει «μάχη» απο χθες για να «κερδίσει τον χρόνο» και να προλάβει το ματς με τη Σάλκε (στα Γιάννενα δεν παίζει σίγουρα), όμως η ενδεχόμενη απουσία θα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Ο Ελληνας μεσοαμυντικός, άλλωστε, έχει αποδείξει πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία του στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα με πράξεις, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επίτευγμα απ' τη «μαγική» βραδιά στο «Βελοντρόμ» στις 23 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και το προχθεσινό ματς με την Εθνική.


Όπως τονίζει το δημοσίευμα κάλλιστα ο Μανιάτης μπορεί να χαρακτηριστεί... βιονικός, καθώς σε αυτό το διάστημα έχει καταγράψει στο... κοντέρ του 3.397 λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες του Ολυμπιακού και ματς της εθνικής ομάδας! 42 ματς για τον Μανιάτη μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες, στους οποίους ξεκουράστηκε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έως ότου επιστρέψει στου Ρέντη στις 16 Ιουλίου!

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι συμμετοχές του αναντικατάστατου Μανιάτη είναι 90λεπτα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μόλις σε δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε. Και αυτό για να ξεκουραστεί, καθώς ήταν απο τα λεγόμενα «εύκολα» αυτό με τον Πιερικό για το Κύπελλο τον περσινό Δεκέμβριο και «αδιάφορα» αυτό με τον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και λίγες ημέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η προσφορά του «εργάτη» Γιάννη Μανιάτη από τη στιγμή της... αποκάλυψής του στη Μασσαλία και έπειτα και βεβαίως πόσο μεγάλο «πλήγμα» θα αποτελέσει για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ η ενδεχόμενη απουσία του απ' το ματς με τους Γερμανούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήδη «πονοκεφαλιάζει» στην ιδέα πως ο «Μάνια» θα είναι off για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μανιάτης, πάντως, από χθες ήταν καλύτερα και δείχνει αποφασισμένος για να προλάβει το ματς. Είναι γερό «σκαρί», πεισματάρης και το κυριότερο, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, απλώς το χρονικό διάστημα μέχρι την Τρίτη είναι μικρό. Ο Ζαρντίμ, πάντως, είναι δεδομένο πως θα τον περιμένει μέχρι το τέλος, αλλά θα τον βάλει στο παιχνίδι μόνο αν είναι 100% έτοιμος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ